torsdag 6. januar 2011

Boracay og en kakkerlakk

Vi kom oss til Boracay til slutt. Det tok 33 timer fra Norge. Filippinene er et land hvor de liker systemer. Det er bare det at ikke alle systemene funker helt som de skal. Maatte feks kjope 3 forskjellige billetter for aa ta en baat over til Boracay. Oya hvor vi tilbragte 5 ish dager. Turiststed. Ikke aa fint vaer og for mye vind til kiting. Bodde paa et hostel med et toalett som ikke kunne flushe. Fant ut at det var det 10-liters botta ved siden av doen var til: Flushing av toalett. En dag gikk Ingrid inn paa nettet og sokte opp vaeret over hele landet og fant det stedet med best vaer. Og dit drio vi.

Fikk kjopt nye flybilletter og hadde en kjempehumpetur til Manila. Jeg trodde jeg skulle do. Fikk oss en taxi til en av de mange bussterminalene, siden alle busselskapene er private, er det en del av dem.

Var ganske interessant aa vente paa bussholdeplassen et par timer. Jeg har aldri hatt en saa stor fanclub av lav alder som i de to timene. Barna var sote helt til vi skulle paa bussen og de begynte aa tigge om penger.

Merkelig bustur til Bali Hai, resorten vi bor paa i naerheten av San Fernando i La Union. Bussen stoppet for ca hver halvtime for aa slippe av aa paa passasjerer og gateselgere. Kom frem til resorten etter 6 timer og trodde jeg hadde gaatt rett inn i en skrekkfilm fra 60-tallet. Creepy stemning og ekle gamle gubber her. Men de liker heldigvis ikke oss siden vi ikke er Filippinske.

MEN: Jeg har det fantastisk, og elsker varme og hoy luftfuktighet. Er ganske solbrent, men Elin er vaerre. I dag skal vi finne de beromte surferne og kanskje drikke litt ol.

1 kommentar:

  1. Weee :D Høres ut som en spennende tur!
    Kos dere videre! :)

    SvarSlett