lørdag 21. februar 2009

Overraskelses-musikk på Blå!

Planen var å stikke innom Blå for å høre på Detektivbyrån, men etter de hadde gått av scenen etter mye trekkspill, sakselyder og åttitallschip, var det en dansk "dame" som skulle spille. Om dame blir den riktige betegnelsen på denne personen kan nok diskuteres, men fet var hun i allefall. Hun spilte alle låtene sine helt live, med andre ord så mikset hun alt mens hun sto der, og lagde masse beatboxing og rare lyder. Sinnsykt fett og ganske snålt. Verdt å sjekke ut med andre ord! Jeg og Lotte kjøpte en CD av henne etter konserten for 57 kr, da det var alt vi hadde av penger og man kunne velge hvor mye man ville betale. Greit det. 

                                 

Fant ut at hun skal spille i dag på The Villa før Miss Harmonica, så da ser det ut til at lørdagen blir like bra musikkmessig som fredagen.

Utenom Heidi Mortenson så spilte det et annet dansk band ved navn Turboweekend, som med en blanding av elektronica og indierockish lagde ganske bra stemning. Detektivbyrån var fantastiske selvfølgelig og Titiyo var også ganske så bra!

Miss Harmonica på The Villa i kveld klokka 23.00!

Nerdene i Detektivbyrån

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar